Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:35 | February 5, 2014

eclectic by Tom Dixon

Minns ni ljusen jag tipsade om som julklapp i december från Tom Dixon? Jag köpte dem till min pojkvän i julklapp redan innan jag tipsade om dem här i bloggen. Det var i en inredningsbutik på Sturegatan precis runt hörnet vid vårt kontor. Jag såg ljusen i skyltfönstret och gick raka vägen in och köpte dem. Jag visste att Tom Dixon inte är jättebilligt och tänkte att de här tre tillsammans skulle gå på 5-600 kronor (de är ganska små) men shii fick jag för det visade sig att de kostade det dubbla. Den dagen lärde jag mig att man alltid ska kolla på priset först även när man köper doftljus, haha. Men jag är riktigt nöjd och när ljusen har brunnit ner kommer jag sätta värmeljus i de vackra behållarna istället.

tom dixon eclectic

0 kommentarer



Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här