Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:05 | February 4, 2014

#tbt kärlek

Det får bli ännu en throw back idag för jag ramlade över ett inlägg jag skrev om kärlek för nästan tre år sedan. Jag måste säga att min syn på kärlek är nästan densamma, i princip oförändrad. Bortsett från att jag känner mig mer bekväm med att binda mig och gå all in, men det beror nog på att jag är tillsammans med en kille som får man att känna mig trygg på ett bra sätt. Det passar bra att skriva om kärlek idag också för jag och Mattias har varit tillsammans i 2 år. Vi har lagat mat tillsammans i kväll, jag fick ett vackert halsband som ni kan se på min Instagram (användarnamn linnherbertsson) och jag skickade en bukett till hans jobb med ett kärleksbrev, trots att vi hade bestämt att fira först nästa vecka på Alla Hjärtans Dag, haha. Det känns skönt i alla fall att vi visar varandra lite extra uppskattning. Vi har varit utsatta för otroliga prövningar under vårt förhållande men nu hoppas jag att det bara blir bättre och att allt vi har gått genom gör oss starkare tillsammans i framtiden.

“Mina vänner förvånas ofta över min syn på kärlek! Jag tar aldrig något för givet och går aldrig in i ett förhållande med illusionen om att det ska hålla för evigt. Sedan jag blev sambo har jag alltid haft alternativa boenden ifall det skulle börja knaka i fogarna. Jag vill ALDRIG, och då menar jag ALDRIG, stanna i ett förhållande för att det är bekvämt. För mig är det jätteviktigt att ha ett eget liv vid sidan av vårt liv. Skulle jag och min kille göra slut så skulle det inte innebära att jag ger upp mitt liv i Stockholm och vissa tycker jag är konstig som överhuvudtaget har övervägt alternativet att vårt förhållande skulle ta slut. Det handlar inte om att man älskar någon mindre eller inte vill ha en framtid tillsammans med någon, det handlar helt enkelt om att vara realistisk. Jag har skilda föräldrar och har sett hur de båda två har gett upp sina liv för deras nya respektive. Det slutar aldrig gott! Att åsidosätta sina barn, vänner eller sina egna mål och drömmar i livet är nog det värsta man kan göra mot sig själv.

Å andra sidan har jag aldrig påstått att jag är någon obotlig romantiker heller. Jag vill att ett förhållande ska vara okomplicerat och man ska inte behöva kämpa som en idiot för att få det att fungera. Jag tycker inte om svartsjuka, bråk om småsaker och man får absolut aldrig börja klandra sin partner. Jag har sett så många tjejer(och killar) som tjatar på sina respektive för att de inte gör eller tänker likadant. Visst ska man mötas på halva vägen i ett förhållande, det är nyckeln till lycka enligt mig. Men man ska aldrig tro att man kan ändra för mycket på en människa. Jag talar av egen erfarenhet när jag säger att i slutändan handlar det bara om dig själv. Hur du uppfattar din partner, vad du tycker om hans/hennes egenskaper och hur du kan bemöta dessa. Den viktigaste ingrediensen i ett förhållande är nog respekt och när den inte finns där längre så är det dags att gå vidare.”


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här