Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:13 | January 30, 2014

spring feeling.

Jag är en sådan person som tycker att man ska leva i nuet och uppskatta var dag för vad den har att erbjuda. Vi var och firade Jonathan med middag på restaurang Prinsen igår och då pratade jag med Michaela om just årets vinter och hur svårt vi har för att acklimatisera oss den här gången. Jag brukar älska snön och kylan och inte störas särskilt av mörkret men i år kan jag inte annat än längta efter våren. Jag vill dofta som min vårparfym Daisy, gömma mig bakom ett par solglasögon, kunna gå ut i ballerina och en tröja utan att frysa, sitta på uteserveringar, ta långa promenader och en kaffe längst med Strandvägen. Jag vet inte varför den här vintern känns så hård, jag som burkar älska vintern?

linn herbertsson

marc jacobs daisy

strandvägen

details

linn herbertsson


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här