Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:37 | January 29, 2014

dagdrömmer.

Jag brukar dagdrömma om att få träffa henne i mina drömmar under natten. Jag önskar så intensivt att jag ska få drömma om hur vi kramar varandra, skrattar tillsammans och är lyckliga. En glad dröm fylld av kärlek! Jag brukar dagdrömma om hur det skulle kännas, att för en stund vara helt säker på att hon fortfarande lever och mår bra, att hon finns här vid min sida. Jag vill att drömmen ska kännas så verklig att jag blir helt förkrossad när jag vaknar och förstår att det faktiskt inte var på riktigt. 6 månader idag, av konstant saknad och oförståelse.

i love you mom

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här