Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:03 | January 28, 2014

best part of the day.

Bästa delen av dagen är helt klart morgonen! Jag är en riktigt morgonmänniska och det bästa jag vet är att gå upp innan alla andra, få dricka mitt kaffe ifred och titta på Nyhetsmorgon samtidigt som jag svarar på lite mail och kollar bloggen. Tänk att något så enkelt kan göra en så glad! Idag får det nog bli två koppar om jag ska lyckas komma igång, jag har så mycket att ta tag i och fixa innan jag åker till Stockholm i eftermiddag!

kaffe inspiration

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här