Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:21 | January 27, 2014

snö och fika.

Gissa om jag blev besviken när jag vaknade i morse och all snön hade blåsigt bort. Det kan nog bara hända i Malmö! Till min förtjusning började det snöa igen vid tio-tiden och nu är här så mycket snö. Jag har passat på att få mycket gjort idag och jag har även hunnit med en lunch med pappa på Melvins, en kaffe på samma ställe med Sofia och så frukost med två av mammas bästa väninnor Anita och Kerstin. Mysig dag, men jag saknar Stockholm och ska boka en biljett nu så att jag och Charlie åker hem i morgon eftermiddag.

melvins malmö

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här