Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:49 | January 27, 2014

go eco go green.

Vad hade jag inte gjort för att ha en butik som Green i närheten av vår lägenhet i Stockholm? Vi har faktiskt en ekologisk affär, den heter Eat och ligger hyfsat nära på Tegnérgatan men den är väldigt liten. Pappa handlar all sin mat på Green här i Malmö, Västra Hamnen och de satsar på ekologiska och närproducerade varor till normala priser. Butiken är stor, de har en jättefräsch chark, en lunchrestaurang och väldigt trevlig personal. Ett tips till er som bor i Malmö! Någon som handlar där kanske? Jag vart så imponerad när vi var där i helgen så jag var tvungen att knäppa lite bilder till bloggen.

green västra hamnen malmö

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här