Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:07 | January 26, 2014

add some color.

Jag älskar de här byxorna från M MISSONI som tillsätter lite färg i dessa gråa och mörka tider. Det har varit helt galet grått sedan jag kom till Malmö och det blåser nästan storm varje dag men så äntligen kom snön i eftermiddags. Nu blir det förhoppningsvis snökängor och långkalsonger resten av min vistelse här. Jag föredrar helt klart snö den här tiden på året, det lyser upp och blir så mycket mysigare då! Nu ska jag och Charlie klä på oss ordentligt och ge oss ut på en snöig promenad innan vi går och lägger oss och ser en film. Sov så gott!

mmissoni

mmissoni pants

byxor M MISSONI / skor Moncler / väska Balenciaga/ tröja Gina Tricot


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här