Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:52 | January 25, 2014

börjar komma tillbaka.

Ok, dagens status är att allting börjar falla på plats. Igår tömdes resterande av mammas lägenhet och i början av nästa vecka ska jag bara ta tag i en miljon papper och ringa hundra samtal sedan borde jag kunna åka hem till Stockholm. Nu i helgen ska jag försöka ta lite ledigt från allt som rör tråkigheter och istället fokusera på att träffa vänner, rå om bloggen och ta det lite lugnt. Tack för alla era kommentarer, dem hjälper verkligen när det är som tuffast! Jag fick lite panik precis för jag trodde att jag hade tappat mitt armband från Emma Israelsson med mammas och Mattis namn på. Jag har det alltid på mig men hade antagligen tagit av mig det för att just inte tappa det när vi höll på med alla grejer i lägenheten. Så nu är jag lite sen för jag ska möta upp några familjevänner från när vi bodde i Skanör Falsterbo och ta en fika.

emma israelsson smycken

emma israelsson namnsmycke


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här