Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:16 | January 21, 2014

roséguldklocka.

Minns ni det här inlägget där jag bad er om smakråd angående vilket klocka jag skulle köpa? Jag var osäker mellan en Triwa och en Michael Kors-klocka och de flesta av er tyckte Michael Kors. Jag hann inte tänka så mycket mer på det men så på julafton visade det sig att min sambo hade sett mitt inlägg och gått och köpt Triwa-klockan till mig. Jag är så glad, mitt val lutade nämligen hela tiden mer åt Triwa-klockan. Visst är den fin?

triwa rose gold watch nevil

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här