Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:50 | January 21, 2014

dinner and a movie.

Vi är ganska bra på att gå ut och äta här i Stockholm men vi har våra favoriter och då är det inte alltid man testar så mycket nytt. Igår gjorde vi däremot det och eftersom vi skulle på bio passade vi på att äta middag på Bistro Rigoletto. Jag har hört att det ska vara riktigt bra och restaurangen levde helt klart upp till förväntningarna som vi hade. Vi började med en Virgin Mary och sedan åt jag deras Lobster Soup till förrätt och Bacon Salad till varmrätt. Priserna ligger på ca 150-270 kronor per rätt. Efter middagen såg vi filmen Wolf of Wallstreet som hade premiär rätt nyligen. Leonardo Dicaprio spelar huvudrollen som aktiemäklare, mångmiljonör, knarkare och brottsling. Ska jag vara ärlig så är det nog en av de bästa filmerna jag har sett på några år, fantastiskt skådespeleri och en story som är baserad på en riktig man vid namn Jordan Belfort. Har ni sett den? Om inte så se den, men den är tre timmar lång så kom ihåg att kissa innan för man vill inte missa något av filmen, jag lovar er!

hummersoppa

virgin mary


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här