Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:06 | January 20, 2014

vardag.

Oj, vad jag har längtat efter det här! Redan några dagar innan vi åkte hem från Mexico så började jag längta efter att få äta frukost och dricka mitt kaffe framför Nyhetsmorgon. Jag är en sucker för rutiner som ni vet. Jag känner mig frisk och kry idag men märker fortfarande av min jetlag. Jag somnade tre i natt men tvingade mig upp tidigt för att få tillbaka rätt dygnsrytm. Nu ska jag iväg och skicka lite paket och sedan till kontoret.

missoni kudde

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här