Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:22 | January 20, 2014

not engaged.

Nu har jag gått genom de senaste dagarnas kommentarer och svarat på allt under inläggen om ni väntar svar på någon fråga ni har ställt. En fråga tänkte jag däremot ta upp i det här inlägget för det är väldigt många som har frågat om vi har förlovat oss och så fort jag har en ring på vänster finger som syns här i bloggen brukar den frågan komma upp. Vi har inte förlovat oss och skulle vi göra det så hade jag berättat det för er direkt! Ringen på bilden här nedan bär jag ofta och alltid på vänster ringfinger då den inte passar på något annat finger. Det har hänt säkert hundra gånger att ni undrar om det är en förlovningsring. Jag burkar bära ringar på både vänster och höger ringfinger, på mitt långfinger, mitt lillfinger och ja, alla olika möjliga fingrar. Brukar inte ni det? Ibland undrar jag när det ställs så många frågor angående om jag är förlovad så fort jag har en ring på vänster finger. Ni som inte är förlovade, bär ni aldrig ringar på vänster ringfinger? Det kanske är jag som har missat någon gyllene regel?

ring edblad

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här