Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:35 | January 20, 2014

missoni home.

Jag var väldigt nöjd med årets julklappar (eller förra årets blir det ju nu) och älskar den här Missoni-kudden jag fick av min pojkvän. Det tillsätter lite färg i vårt annars väldigt ljusa vardagsrum. Jag älskar ju ljusa och naturliga färger men då är det också kul att bryta av med något färgglatt. Jag gav honom lite Missoni-badlakan i samma färg som vi har sedan innan och två stycken i ett nytt mönster som ni ska få se. Kudden är köpt på NK.

missoni kudde

missoni prydnadskudde

missoni prydnadskudde


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här