Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:02 | January 19, 2014

ofrivillig bloggpaus.

Det blev en ofrivillig bloggpaus för min del den här helgen. Jag har varit så sjuk i feber men det var väntat då jag kände av det redan i Mexico och alla vi hängde med där har haft det. Min helg har alltså spenderats i soffan eller sängen och jag har betat av de sista avsnitten av Orange is the new black, de avsnitt jag missat av Paradise Hotel och så har det blivit en hel del äventyrsfilmer och tecknat. Det mesta jag har orkat i fysisk väg är två långpromenader med Charlie, för hon måste få röra på sig. Jag kommer ta det lugnt resten av dagen men återkommer med ny styrka i morgon. Ledsen för mitt uppehåll, hoppas ni har haft en fin helg. Kram!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här