Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:56 | January 15, 2014

in love with this island.

Jag såg att jag hade fått en hel del frågor om Holbox. Vi ska precis lämna hotellet ny och åka mot Cancun men vi har en mellanlandning i Paris i morgon så då tänkte jag passa på att svara på alla era frågor. Jag skulle rekommendera vem som helst att åka hit och jag ska ge er så mycket information om ön som jag bara kan. Har ni fler frågor så kan ni ställa dem under det här inlägget. Här kommer ett gäng bilder så länge. Vi hörs från Paris i morgon!

birdie

holbox

holbox island

sunset holbox

pelican and coconut

mexico colors

leguan mexico

isla de holbox

holbox island


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här