Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:27 | January 14, 2014

on the beach.

Jag har hittat ett nytt favoritmärke här i Mexico som heter Zingara och som tydligen kommer från Uruguay. Enligt kvinnan i butiken i Playa del Carmen så skickar de sina produkter internationellt vilket jag blev väldigt glad för. Jag hittade så mycket snygga bikinis, strandklänningar och solhattar, bl.a. den här svarta klänningen. Jag älskar den!

dagens oufit mexico

zingara dress

zingara

halsband

klänning Zingara / sandaler och halsband Forever21 / väska Balenciaga / solglasögon Rayban /


0 kommentarer



Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här