Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:06 | January 13, 2014

sunset wedding.

Vilket fantastiskt bröllop i solnedgången här på Holbox. Världens vackraste brud och jag är så stolt över både Mikaela och Jonathan. Allt var så vackert och bra uppstyrt. Cermonin leddes av Mikaelas pappa som är präst och brudtärnorna var alla så fina i röda klänningar. För att inte tala om Mikaela, hennes klänning var fantastisk och hon strålade, visst är klänningen fin? Jag hade gärna gift mig i något liknande. Vi var runt 150 gäster och efter bröllopet väntade trerätters, massa tequia såklart och fest hela natten lång. Stort tack till brudparet och deras föräldrar!

brides maid

brides maid

wedding mexico

wedding brides maids

holbox wedding

beautiful bride

holbox wedding

holbox wedding

sunset holbox

wedding guests

catholic wedding

wedding mexico

wedding menu

holbox wedding


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här