Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:56 | January 11, 2014

Playa del Carmen centrum.

Jag har glömt att berätta om Playa del Carmens centrum! Många har sagt att det är väldigt turistigt och det är det men det har också en hel del mexikansk charm tycker jag. De flesta butikerna ligger längst med Fifth Avenue och där hittade vi även världens trevligaste farbror som hade en egen cigarrbutik. Där köpte vi en hel låda med kubanska Cohiba och cigarrer som den här farbrorn gjorde själv. Vi fick veta det mesta om skillnaden mellan olika cigarrer, hur de tillverkas osv. Jättetrevligt! Jag hittade dessutom en butik med riktigt snygga klänningar, tunikor, skor och bikinis som hette Zingara. Jag blev positivt överraskad då jag inte hade räknat med någon vidare shopping här i Mexico men fick en bikini och två långklänningar med mig hem. Man kan hitta en hel del små affärer med riktigt snygga sommarkläder, tänk lite bohemian style. De hade även lite andra butiker så som Zara, Pull&Bear och Bershka och för att inte tala om alla turistbutiker där man hittar allt från tequila till mexikanska ponchos.

making cigars

cohiba cigar

cigar shop mexico


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här