Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:52 | January 11, 2014

newfound paradise.

Alltså, om jag trodde att vi hade kommit till paradiset i Tulum så hade jag fel. Det riktiga paradiset hittade vi nämligen här, ute på ön Holbox. Inte alls så mycket turister, långa sandstränder, inte en enda bil på ön (de kör runt i golfbilar istället) och ett helt fantastiskt lugn. Igår var det lite pre-wedding dinner på restaurangen Rosas Mexicano tillsammans med Mikaela och Jonathan och alla våra vänner. Så mysigt och efter middagen gick vi till baren Atena, en jättehärlig bar uppe på taket av ett hotell. Väldigt avslappnat men ändå riktigt coolt med en bar, en stor pool och utsikt över hela Holbox. Jag älskar det här stället och är glad att jag bokade så vi har tre dagar kvar här efter bröllopet innan vi åker hem. Vi bor på ett helt underbart hotell som heter Las Nubes och har ett rum med utsikt över havet och den här härliga hängmattan ute på balkongen. Så som ni förstår har jag det väldigt bra och i eftermiddag smäller det, bröllopsdags!

hängmatta

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här