Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:30 | January 10, 2014

open toe shoes.

Vilka är då de mest använda skorna under den här semestern? Helt klart de här skorna från Zara, jag älskar dem och de är så bekväma! Jag har med mig fem högklackade skor på resan men har använt de här i princip varje kväll vilket är så typsikt mig, jag får liksom favoriter. De åkte på igårkväll igen när vi var på en mexikansk middag och show tillsammans med en klänning som jag har köpt på Emporia i Malmö och min vintage kuvertväska från Dior.

dagens outfit mexico

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här