Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:53 | January 10, 2014

Ilsa Holbox next.

Jag vill knappt lämna vårt underbara hotel Royal Hideaway här i Playa del Carmen men nu är det dags för oss att packa och bege oss till Isla Holbox. Det är ca 3 timmar med bil sedan en halvtimmes färja innan vi är framme. På lördag gifter sig våra vänner Mikaela och Jonathan och vi har en hel helg med festligheter att se fram emot. Holbox ska dessutom vara exceptionellt vackert. Det är ett enda stort naturreservat och ön är känd för sina långa, vita stränder och vi har bestämt oss för att stanna där resten av vår resa. Vi hörs när vi är framme!

royal hideaway playa del carmen

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här