Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:39 | January 9, 2014

I have a Beverly Hills-feeling about this outfit.

Det är fortfarande molnigt här i Playa del Carmen vilket enligt mexikanarna själva är väldigt konstigt då detta är deras högsäsong och det brukar vara jättebra väder. Då är väl klimatet i världen uppochnervänt precis som de säger antar jag. Väderprognosen ser lite soligare ut inför helgen och vi har ju nästan en vecka kvar av semestern så jag hoppas att jag slipper komma hem helt blek till Sverige efter tre veckors semester i Mexico, haha!

dagens outfit magtröja

dagens outfit magtröja

louis vuitton bag

Magtröja Forever21 / väska Louis Vuitton / short Levi’s 501 / sandaler Zalando.se / solglasögon Rayban


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här