Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:35 | January 8, 2014

swimming with dolphins.

Alltså, delfiner måste vara ett av världens mysigaste,f inaste och coolaste djur! Vädret har varit sådär här i Playa del Carmen de sista dagarna så vi bestämde oss för att åka och simma med delfiner. Jag har gjort det en gång tidigare i Thailand men det var ingenting i jämförelse med detta kan jag lova. De känns så mycket mer seriösa och de forskar, föder upp och ägnar sig åt många välgörande ändamål. Delfinerna såg även mycket mer välmående ut än det stället jag var på i Thailand. Det kostade ganska mycket dock, vi betalade 1200 kronor per person men då var det bara vi två, en skötare och två delfiner. Det var magiskt! Sedan så kostade så klart bilderna och filmen i princip lika mycket, jag tror vi betalade runt 1000 kronor men det var det så värt! Enjoy!

swimming with dolphins

swimming with dolphins

dolphins in mexico

dancing with a dolphin

kissed by a dolphin

swimming with dolphins

kissing a dolphin

training dolphins


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här