Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:16 | January 8, 2014

isglass.

De säljer de här isglassarna runt om på olika ställen här i Mexico och det påminner mig så mycket om isglassen vi brukade göra av saft när vi var små. Så gott och här är de gjorda av vattenmelon, papaya eller mango istället. Jag köpte ett sådant set för ett tag sedan som man kan göra isglass med, jag ska ta fram det så jag inte glömmer bort att använda det i sommar. Det är ett bra alternativ om man inte vill äta isglass med socker så kan man göra dem av Fun Light till exempel.

isglass vattenmelon

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här