Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

10:14 | January 7, 2014

our beautiful room.

De kan sin service på det här hotellet kan jag säga! Vi får hela tiden färsk frukt på rummet, dygnet runt room service, bvlgari-tvålar, mysiga innetofflor, en egen strandväska, städning två gånger om dagen, jättetrevlig personal, infinity pool, välskött strand, gym, tennisbanor, spa, skönhetssalong osv. Ja, som ni märker är jag ganska nöjd med vårt val av hotell här i Playa del Carmen! Och så är vårt rum väldigt mysigt också, med en lite altan med utsikt över havet. Love it!

hotel room royal hideaway playa car

innetofflor

royal hideaway playacar

bvlgari

towels

@Royal Hideaway Playacar


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här