Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:55 | January 6, 2014

afternoon tea time.

Vi bor på ett jättefint hotell i Playacar / Playa del Carmen just nu och maten här är helt fantastisk. Jag är som sagt inte så van vid all inclusive då jag helst ser mig omkring och testar nya restauranger när jag reser men här klagar jag inte. Vi har det så skönt och bara vår resort har sex fine dining-restauranger, den största frukostbuffé jag har sett och en jättemysig afternoon tea som har blivit min favorit. Hotellet heter Royal Hideaway och det kan jag verkligen varmt rekommendera för er som ska hit. Stranden är som sagt också helt fantastisk!

afternoon tea in mexico

afternoon tea in mexico

afternoon tea in mexico


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här