Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:33 | January 4, 2014

tonight.

Ni får ha en fin kväll kära ni och tack för alla kommentarer där ni berättade mer om er själva. Fan vad grymma läsare jag har! I kväll ska vi ut och äta och iväg på teater här i Playa del Carmen. Här är så fint och vårt hotel är helt magiskt med den finaste stranden och härligaste vattnet jag någonsin har sett tror jag, bilder kommer. Vi hörs i morgon!

dagens outfit carin wester

carin wester blus

michael kors carin wester dagens outfit

shorts Zara / skor Din Sko / väska Michael Kors / blus Carin Wester


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här