Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:25 | January 4, 2014

Paraiso Beach in Tulum.

Igår var det molnigt nästan hela dagen så då passade vi på att gå en lång promenad längst med stranden ända bort till Tulum Archaeological Site och tittade på maya ruinerna. Det kan jag rekommendera om man är intresserad av historia, kul att se. På vägen tillbaka gick vi förbi den omtalade stranden Paraiso Beach där vi tog en timmes massage. Massagen kan jag rekommendera, stranden vet jag däremot inte riktigt. Det var ganska skitigt där, väldigt mycket tång och skräp som blåst upp och som de inte rensar bort. Riktigt synd måste jag säga! Jag har hört från andra att Paraiso Beach ska vara Tulums finaste strand men där var ganska trashy längst med hela strandsträckan tyvärr.

paraiso beach tulum

paraiso beach tulum

paraiso beach tulum

paraiso beach tulum

paraiso beach tulum

paraiso beach tulum

paraiso beach tulum

paraiso beach tulum


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här