Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:05 | January 1, 2014

new years eve.

Jag hade ett av mina bästa Nyår igår måste jag säga! Vi började med tapas middag i den väldigt spartanska strandvillan som våra kompisar har hyrt. Köket ligger utomhus men det är så mysigt! Tolvslaget firade vi uppe på deras balkong med en stjärnklar himmel och havet precis nedanför oss. Det var så magiskt att jag inte ens saknade fyrverkerierna vilket jag var rädd att jag skulle göra. Vi hade flyt för på tomten precis bredvid oss var det en stor dj-festival som vi gick till sedan där vi drack drinkar och dansade barfota i sanden. Helt underbart! Det enda som är lite jobbigt är att jag vaknade klockan sju och har legat vaken i en timme nu. Hemma hos er är ju klockan tre på eftermiddagen nu och min kropp vägrar ställa om så jag vaknar runt fem-sex varje morgon. Hoppas det går över snart!

happy new year mexico

dagens outfit bohem

happy new year mexico

happy new year mexico


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här