Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:51 | January 1, 2014

camouflage.

Jag älskar vädret här! Det är väldigt temperamentsfullt och ena sekunden är det svarta moln på himlen och nästa sekund är det strålande sol. Vi var lite oroliga för väderleksrapporten visade bara moln och regn tio dagar framåt innan vi åkte hit men vi har haft jättetur. Det har varit lite molnigt på morgonen men sedan strålande sol! Jag hörde på CNN igår att vädret är ganska knasigt runt om i värden p.g.a. klimatförändringar. Ska ni läsare ut och resa något nu under ledigheten? I så fall hoppas jag verkligen att ni har tur med vädret!

dagensoutfit tulum mexico

dagens outfit tulum mexico

dagens outfit tulum mexico

byxdress BikBok / skor Aldo / väska Dior / skärp Moschino / solglasögon Burberry / armband Marc By Marc Jacobs


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här