Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:17 | December 26, 2013

balenciaga

Är ni nöjda med årets julklappar? Det är verkligen jag! Jag älskar min Balenciaga som jag fick av min pojkvän och på bilderna skymtar ni även en jättefin jacka som jag fick av pappa. Den valde han helt själv och jag älskar den. Utöver det fick jag en Triwa-klocka i roséguld som jag har velat ha jättelänge, massa pengar av pappa till Mexico och lite andra smågrejer. Bästa julklapparna, jag är väldigt lyckligt lottad! Nu sitter vi på Arlanda och ska flyga ner till min familj och släkt ett par dagar innan det bär av mot varmare breddgrader, jag längtar!

balenciaga

balenciaga

balenciaga


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här