Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

07:41 | December 18, 2013

18 december.

adventskalender blogg

Morning! Hoppas ni mår bra idag. Dagens lucka tänkte jag skulle passa bra att ge till pojkvännen eller varför inte brossan i julklapp, t-shirten kommer från märket Black Book, jag älskar den. För att vara med i dagens tävling lämnar du en kommentar under det här inlägget och motiverar varför du ska vinna. Tävlingen pågår endast fram till midnatt och i morgon kommer det en ny tävling igen ända fram till julafton. Glöm inte att ange din e-postadress i rutan där det står “e-post”, där är det bara jag som kan se den. Jag kontaktar sedan vinnaren per mail. Självklart kan man vara med och tävla varje dag med chans att vinna flera gånger! Lycka till!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här