Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:04 | December 16, 2013

16 december.

julkalender blogg

Idag innehåller julkalenderluckan en av mina favoritprodukter of all times, nämligen en Glossybox, bästa julklappen och en grym överraskning. Fem stycken vinner Glossybox’ decemberbox och för att vara med i dagens tävling lämnar du en kommentar under det här inlägget och motiverar varför du ska vinna. Produkterna är tänkta att falla antingen er läsare i smaken eller passa som julklapp till någon av era nära och kära! Tävlingen pågår endast fram till midnatt och i morgon kommer det en ny tävling igen ända fram till julafton. Glöm inte att ange din e-postadress i rutan där det står “e-post”, där är det bara jag som kan se den. Jag kontaktar sedan vinnaren per mail. Självklart kan man vara med och tävla varje dag med chans att vinna flera gånger! Lycka till!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här