Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:52 | December 15, 2013

christmas tree.

Finally… Vi har fått vår gran och den är pyntad och klar. Vad tycker ni? Jag älskar den! Jag har inte bestämt mig om jag vill ha glitter i den än men hittar jag något fint i stan nästa vecka så kanske jag köper ett vitt, eller ett i guld, jag får se. I princip allting med julen är känsligt för mig i år då allt påminner om mamma. Våra fina julgransprydnader började hon köpa till mig redan år 2010. Den julen fick jag min första julgransprydnad och jag älskade den. Så då fortsatte hon åka till Christianias julmarknad (i Köpenhamn) varje år och köpte nya. Förra året hade hon samlat på sig säkert tio-elva stycken som hon hade tänkt ge mig några år framöver men så bestämde hon sig för att ge mig alla på en gång förra julen. Precis som om hon visste att hon inte skulle finnas kvar hos mig den här julen. Förlåt, jag blir väldigt sentimental hela tiden men oavsett vad är jag väldigt glad att hon finns med mig på alla möjliga sätt fortfarande.

god jul

julgransprydnader

julgransprydnader


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här