Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

20:28 | December 11, 2013

asking for interior.

Jag får många frågor om jag inte kan lägga upp bilder på hur vi har det här hemma. Vi gör ju om mycket för tillfället men vi tar lite i taget så ni kommer få se bilder efter hand. Vi håller just nu på att sätta upp en ny vägg i vardagsrummet för att skilja lite mer på vardagsrum och matsal som ni ska få se när det är klart. För tillfället älskar jag att ha hortensior hemma och de är även fina när man har torkat dem, bra tips för oss som inte har allt för gröna fingrar. Jag tycker det är fint med växter men jag glömmer lätt bort att vattna så det blir mestadels buketter hemma hos oss. Och så många levande ljus så klart, det är viktigast av allt. Här är lite bilder från vårt vardagsrum och en del detaljer…

elle fashion edition

skultuna ljusstakar

prydnadskuddar

iittala askar

mysigt vardagsrum

hortensia

kärleksljus

voluspa doftljus

ljusstakar Skultuna / kuddar Villeroy & Boch, Vellingeblomman, Indiska och H&M Home / ljus Voluspa / pläd gammal / kärleksljus med namn Wellnessroom


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här