Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

15:46 | December 9, 2013

skinny love.

Jag kom precis till kontoret och ska fortsätta plugga. Lunchen spenderade jag med ett gäng andra tjejer i Röda Rummet på Berns där artisten Birdy uppträdde. Det var Michaela som bjöd in till julglögg och Birdy spelade och sjöng tre av sina låtar, bl.a. Skinny love, så fin! Om ni inte har hört Birdy innan så kolla upp henne på Spotify eller Youtube. Love songs när det är som bäst! Jag börjar komma i ordentlig julstämning, vi drack nämligen glögg och åt en helt fantastisk saffrans cheesecake innan spelningen! Nu är det bara julgranen som ska införskaffas, och så alla julklappar så klart!

birdy sweden

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här