Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

11:23 | December 9, 2013

9 december.

julkalender blogg

Hej på er! Vi sitter och skriver för fullt på uppsatsen och har en deadline i morgon så jag tänkte att ni kan få ägna er åt dagens adventskalender så länge och idag kan man vinna den här snygga unisex-klockan från Lambretta. För att vara med i dagens tävling lämnar du en kommentar under det här inlägget och motiverar varför du ska vinna. Produkterna är tänkta att falla antingen er läsare i smaken eller passa som julklapp till någon av era nära och kära! Tävlingen pågår endast fram till midnatt och i morgon kommer det en ny tävling igen ända fram till julafton. Glöm inte att ange din e-postadress i rutan där det står “e-post”, där är det bara jag som kan se den. Jag kontaktar sedan vinnaren per mail högst ett par dagar senare. Självklart kan man vara med och tävla varje dag med chans att vinna flera gånger! Lycka till!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här