Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

09:56 | December 6, 2013

6 december.

avanna butik

Nu ska jag inte vara sådan men om jag får välja ut favoriter i årets julkalender så är dagens lucka en av dem. Jag älskar Avannas t-shirts och har själv två stycken, bl.a. den här(klick!) som fastnade på bild i Miami. Idag kan ni vinna er alldeles egna AvAnna-tshirt och för att vara med i dagens tävling går du in på hemsidan(klick) och lämnar en kommentar under det här inlägget och berättar vilken t-shirt du vill vinna och varför. Produkterna är tänkta att falla antingen er läsare i smaken eller passa som julklapp till någon av era nära och kära! Tävlingen pågår endast fram till midnatt och i morgon kommer det en ny tävling igen ända fram till julafton. Glöm inte att ange din e-postadress i rutan där det står “e-post”, där är det bara jag som kan se den. Jag kontaktar sedan vinnaren per mail högst ett par dagar senare. Självklart kan man vara med och tävla varje dag med chans att vinna flera gånger! Lycka till!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här