Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:17 | November 22, 2013

interior.

På väg till eventet igår gick jag inom Norrgavel på Birger Jarlsgatan och kikade på lite inredning. Vi gör ju om en hel del i lägenheten just nu och jag var ute efter inspiration. Jag hade inte tänkt handla något men kunde inte motstå de här fina ljusstakarna från Skultuna som jag har kikat på ett tag. De kostar 179 kronor styck och just nu har de ett erbjudande som är köp tre betala för två så jag slog till. En annan inredningsfavorit är marmorplattan som ni ser bäst på andra bilden. Jag köpte en stor som vi har till serveringsfat/skärbräda i köket och en mellan som vi har i badrummet. Inköpta på Plan Ett, Birger Jarlsgatan. Här är alldeles för många och bra inredningsbutiker på vår gata, nästan farligt!

skultuna ljusstakar

skultuna ljusstakar

marmorskiva

skultuna ljusstakar

skultuna ljusstakar


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här