Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:19 | November 12, 2013

bitte.

Det blev som sagt en hel del shopping i London men ni kommer få se det lite efterhand här i bloggen. Den här darlingen har jag Ellen att tacka för. När vi hade ätit lunch i söndags drog hon med mig till TK Maxx, jag som har försökt hålla mig från billiga kedjor där det alltid slutar med att man handlar en massa saker som man sedan inte använder. Sortimentet på TK Maxx är ju väldigt blandat och de har en hel del fina märken också, och jag hittade den här magiska kappan från Bitte Kai Rand, i rätt stolek och allt. Den har kostat 5500 kronor ny men jag fick den för ynka 1100 kronor. Vilket fynd va? Den kommer nog bli en av mina mest använda kappor i höst!

bitte kai rand kappa

0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här