Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:36 | November 7, 2013

new jeans.

I somras när jag var hemma hos Stephanie så rensade vi ur hennes garderob och då satte hon på sig ett par jeans från Tommy Hilfiger. Jag som alltid hittar ett favoritmärke och håller mig till det hade aldrig sett sådana jeans innan men sedan dess har jag velat ha ett par och nu är de mina! Jag älskar framförallt den lilla flaggan i bak och just den här tvätten som är ganska mörk men också väldigt blå. De här kommer från Estella.

tommy hilfiger jeans

tommy hilfiger jeans


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här