Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

12:26 | November 1, 2013

roséguld.

Jag är väldigt sugen på en klocka i roséguld men har inte riktigt bestämt mig om jag gillar den från Triwa mest eller en från Michael Kors. Det jag gillar med Triwas är armbandet som känns lite mer feminint än Micheal Kors som har de vanligare klocklänkarna. Det är kul med en lite annorlunda design och Triwa klockan är dessutom billigare, vad tycker ni? Klockan i mitten är Michael Kors och de andra bilderna är klockan från Triwa.

rse guld klocka triwa

michael kors rose gold watch

triwa rose klocka


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här