Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

19:31 | October 27, 2013

till minne av mamma.

När jag startade insamlingen “Till minne av mamma” önskade jag att den skulle sluta på runt 25-30000. Jag visste att jag skulle skänka 10000 kronor från mamma(jag har precis skänkt 5000 kronor och försökte skänka 5000 kronor till men det stod bara “Något har gått fel” så jag ska försöka lösa det senare i kväll). Sedan visste jag att jag skulle bidra med ett par tusen och så hoppades jag att ni läsare tillsammans skulle skänka runt 10-15000. Tack vare att alla har berörts av och spridit insamlingen så är vi nu uppe i otroliga 73316 kronor och är Sveriges tredje största Rosa Bandet-insamling. Insamlingen ligger live och ni kan fortsätta bidra t.o.m. den 6 november. Så smsa BESEGRA 7270 till 72988 för att skänka 50 kronor och fortsätt att sprida insamlingen på Facebook, Instagram och era bloggar! Jag kan inte riktigt förstå att ni alla har gjort så pass mycket för att hedra min mamma, jag önskar så att hon hade fått se det här. Och tack för att ni har hjälpt mig att uppfylla hennes sista önskan flera gånger om!

Den här månaden har varit väldigt jobbig på många sätt också. Jag har fått otroligt mycket stryka och glädje utifrån insamlingen och alla som bryr sig. Men det har också varit som en kniv i hjärtat varje gång någon har spridit insamlingen. Så fort jag har sett ett inlägg på Instagram eller någon bloggare som har skrivit om insamlingen har jag först blivit otroligt glad för att i nästa sekund bli helt förstörd och jag har inte kunnat förstå att insamlingen faktiskt är till minne av MIN MAMMA. Jag kan inte förstå att hon är borta ju! Men ibland måste man sätta sig själv åt sidan och tänka på alla de som fortfarande är drabbade.

Jag kommer fortsätta att skänka pengar till Cancerfonden varje år, jag kommer engagera mig och försöka påverka så mycket jag bara kan. Jag vill föra mammas passion vidare och sedan hon blev sjuk i bröstcancer år 2006 har hon samlat in så mycket pengar och gjort så mycket för andra kvinnor som har varit sjuka i cancer. Nu har mamma (via mig) bidragit med ytterligare 10000 kronor i kampen mot cancer.

Det handlar inte bara om att hitta ett botemedel mot cancer, det handlar om så mycket mer när man skänker pengar till Cancerfonden. Det handlar om att informera om sjukdomen, vad man kan göra själv för att minska risken för att drabbas och hur man har störst chans att bli frisk när man väl har fått cancer. Min tanke från början var att jag under oktober månad skulle dela med mig av mina och mammas erfarenheter men varje gång jag har satt mig ner får att börja skriva har det bara sagt stopp. Så fort jag känner att jag klarar av det ska jag skriva mer om våra erfarenheter för att andra ska kunna lära sig av våra “misstag” för att få de absolut bästa förutsättningarna, både för sjuka och för anhöriga!

Och just det, i morgon kl 07.15 är jag med i Nyhetsmorgon per telefon och pratar om insamlingen Till minne av Mamma!
iloveumom

iloveumom

Jag älskar dig så mycket mamma!


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här