Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

14:48 | October 27, 2013

b-b-bloppis.

Tack till alla fina läsare som kom förbi och sa hej igår! Jag fick en helt otroligt fin present av en läsare som heter Andrea som ni ska få se. Både jag, Mattias och Alva blev jätteberörda av det hon hade gjort och skrivit. Jag blir alltid lika ställd över att det faktiskt finns så många och så fantastiska människor. Jag tänker ofta på det, att även om jag har varit med om fruktansvärda händelser det här året så har jag också fått ta del av mycket underbart. Alla som bryr sig om mig och verkligen visar det! Jag känner mig överröst av kärlek och medkänsla från både människor som står mig nära men också från människor som jag aldrig någonsin har träffat.

bloppis på vardagsrummet

bloppis på vardagsrummet


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här