Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

16:12 | October 15, 2013

pressveckor.

Det är pressvecka här i Stockholm och stans alla bloggare och tidningsfolk är ute på stan och flänger runt mellan olika pr-kontor. Jag är ganska selektiv och går till de kontor där jag känner någon som jobbar, jag har inte tid att gå till alla även om det hade varit kul att äta cupcakes, dricka champagne och få inspiration hela dagarna. I morse var jag hos JAYMJAY i Kungsträdgården och nu ska jag snart lämna kontoret för att kila förbi Spoil Concept och Star Studio. Charlie hänger också med vilket är kul för då får hon mycket motion och en hel del uppmärksamhet på PR-kontoren vilket hon gillar. I kväll hade jag tänkt se Sverige-Tyskland-matchen med någon kompis men eftersom alla är antingen bortresta eller upptagna så ska jag plugga och se på matchen ensam istället. Inte helt fel del heller!

love moschino press

love moschino press

just cavalli ss14

Bild 1. Love Moschino SS14 / Bild 2 & 3. M Missonis underbara klänning och jag och Johanna som jobbar på JAYMJAY / Bild 4. Just Cavalli SS14


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här