Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

21:35 | October 10, 2013

hemma på vår gata.

Ni läsare brukar vara nyfikna på hur det ser ut hemma hos oss och här har ni lite bilder som jag tog igår. Vi fick hem våra nya Howard-soffor förra veckan och igår kväll fick vi äntligen inviga dem med tända ljus och myskväll. Ska sanningen fram så har jag aldrig varit särskilt intresserad av inredning. Det har kommit mer och mer den senaste tiden och nu håller vi på och gör om i princip hela lägenheten, det är riktigt kul! Vi ska ha en ljusare matta och byta ut de mörkgråa kuddarna sedan är vardagsrummet klart. Gillar ni det?

elle fashion edition

howard soffa

iittala askar

voluspa crisp champagne

styleby


2 kommentarer2 kommentarer om “hemma på vår gata.”

Leave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här