Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

08:57 | October 9, 2013

hej höst.

Jag funderar på om jag ska äta frukost på ett mysigt café eller om jag ska äta hemma. Jag har en del artiklar att läsa in idag och sedan ska jag till kontoret på ett möte. För varje dag som går blir det mörkare ute och jag behöver verkligen de där små sakerna i vardagen som lyser upp tillvaron, ett mysigt café är guld värt nu på hösten. Det är ganska kul att få fylla på höstgarderoben också, mina senaste tillskott är en rejäl och fodrad höstjacka och ett par bruna stövlar.

dagens outfit barbour

Stövlar Steve Madden / Jacka Barbour från Estella / byxor Zara / polotröja Massimo Dutti / Väska Louis Vuitton


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här