Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

18:04 | September 30, 2013

bling.

Har ni haft en bra måndag? Det har jag med en trevlig långlunch och jag har även fått en hel del annat gjort. Däremot började jag känna mig lite hängig och krasslig nu under eftermiddagen. Jag får inte bli sjuk, vi ska ju på långweekend och bröllop i San Sebastian tors-mån så håll tummarna. Jag ska försöka vila lite nu…

ester eleonora tröja

Jag älskar min vita Ester Eleonora-tröja från Isa Couture och har nu även en i svart/grå! Bästa vardagströjan men med en touch av bling…


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här