Cookies help us give you the best experience of our site. However, you can change your cookie settings in your browser depending on your preferences. Please read more about our cookies in our Cookie Policy.

17:19 | September 11, 2013

jag bytte storstan och skinnbyxor mot stugan och foppatofflor.

Jag är tillbaka i Malmö och stannar över helgen, har en hel del praktiska ting att fixa med. Jag och pappa åkte direkt till stugan när jag kom fram till Malmö och jag älskar kontrasterna. Från storstad, högt tempo och fina kläder till stugan, ett fantastiskt lugn och foppatofflor vilket jag aldrig trodde att jag skulle ta på mig. Men tro det eller ej, det är sjukt bra när man håller på i trädgården. Nu har jag myst ner mig i soffan efter en god middag med extrafamiljen(Angnetha, Urban, Stephanie och Tintin) i Limhamn. Jag blir mycket väl omhändertagen kan jag lova!

mammas stuga

mammas stuga

Skinnbyxor BikBok, Jacka La Martina


0 kommentarerLeave a Reply

Your email address will not be published.

Jag accepterar villkoren som finns här